Son Güncelleme: 2 Mayıs 2024 14:16:32

Trabzon Söyleşileri

Mimar Bekir Gerçek ile Trabzon Söyleşileri kapsamında Trabzon'un tarihteki yeri ve önemi, yaşam, kültür, spor, tarım, şehircilik konuları ve Trabzon Anıları üzerine söyleşimiz 4 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 15:00'de Trabzon Vakfı Ahmet Yıldız Konferans salonunda yapıldı.

Yayınlanma Tarihi : 10 Ocak 2023
GELENEKSEL HAMSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Trabzon Vakfı ve Derneğimizin hanımlar için düzenlediği GELENEKSEL HAMSİ GÜNÜ 8 Ocak 2023 Pazar günü saat 12:30'da Vakfımızın İnkılap Sokak 13-14 numaralı dairelerinde yapılacaktır. Hanım hemşehrilerimizin ve misafirlerimizin evlerinde hazırladıkları yöresel yemeklerin sunulacağı bu günümüzü onurlandırmanızı dileriz.
Trabzon Vakfı ve Derneği

Yayınlanma Tarihi : 2 Ocak 2023

GÖKSU´da Kahvaltı

Vakıf ve Derneğimizce düzenlenen kahvaltı Göksu Lokantasında 4 Aralık 2022 Pazar günü üyelerimizin ve misafirlerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Yayınlanma Tarihi : 6 Aralık 2022
GÖKSU´da Kahvaltı

Değerli hemşehrilerimiz,
Trabzon Vakfı ve Derneği tarafından 4 Aralık 2022 Pazar günü saat 10:30'da düzenlenecek kahvaltıda ailelerimiz ve dostlarımızla birlikte bir arada olmayı diliyoruz.

Kahvaltıya katılmak isteyen hemşehrilerimizin 2 Aralık 2022 Cuma günü akşamına kadar bildirmelerini rica ederiz.
Saygılarımızla.

Adres : Göksu Lokantaları Nenehatun Cad. No:5 Çankaya/Ankara
Fiyat : 160 TL/ Kişi/ Nakit
İletişim 0533 422 1389 Hülya Bilen

Yayınlanma Tarihi : 21 Kasım 2022

DAFNE´de Kahvaltı

Trabzon Vakfı ve Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğimiz Dafne Restoranda 6 Kasım 2022 Pazar günü üyelerimizin ve misafirlerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Yayınlanma Tarihi : 8 Kasım 2022